• Home
  • /
  • News
  • /
  • Avantpremiera unui târg de neratat – Imm Cologne

Avantpremiera unui târg de neratat – Imm Cologne

Koelnmesse a organizat de curând la Atena conferința premergătoare târgului imm Cologne, ce se va desfășura în perioada 17-19 ianuarie 2020, la Koln. Peste 100.000 de piese de mobilier vor fi prezentate la târg. Conceptele variate și compacte „ready to market” vor ghida trendurile în designul interior pentru anul 2020.

Urmăresc cu atenție, de foarte mulți ani, târgul imm – un eveniment ce reunește la fiecare început de an cele mai interesante și vizibile nume din industrie. Și în acest an, organizatorul evenimentului – Koelnmesse (www.koelnmesse.com) a făcut cunoscute tendințele pentru perioada următoare și care va fi conceptul „Das Hause”, atât de așteptat de designerii din întreaga lume, dar și de cei care vor să fie în pas cu moda. La ediția următoare echipa creativă de la MUT Design (www.mutdesign.com) va fi cea care va contura locuința viitorului.

Anul următor designerii și-au focusat atenția către baie, căci în urma unor studii făcute la nivel mondial, 62% dintre cei intervievați au recunoscut că principalul aspect pe care îl au în vedere atunci când intră într-o cameră de hotel este curățenia din baie și funcționalitatea acesteia. Pe locul doi, cu un procent de 26% se află mărimea și confortul patului de hotel. Aceste două criterii au impus exigențele estetice și utile pentru următoarele colecții. Branduri precum Laufen, Geberit, Vola, Bette, Dallmer, Klafs, Effegibi, Domovari și Vallone vor prezenta în cadrul secțiunii „Pure Architects” concepte inovatoare pentru ambiente la modă. Noile lor colecții vor fi prezentate într-o manieră informală, cu accente life-style tocmai pentru a concretiza ideile acestor companii.

European Press Conference imm cologne 2020 in Athen, 25.09.2019

Lets be smart” este o altă traiectorie pe care o vor urmări nume precum Laminam, Mafi, Project Floors, Porcelanosa, Vives, Graniti Fiandre, Tecnografica și Neolith (care vor expune în pavilioanele 4.2 și în 3.1, în secțiunea „The Stage”) și care vor demonstra impactul noilor tehnologii asupra unui ambient trendy. Amenajarea unui cămin, în viziunea designerilor, va fi susținută de noile tehnologii, important este să nu fie vizibile detaliile acestor tehnologii. O serie de speakeri vor face demonstrații life despre cum pot fi integrate noile sisteme in diverse tipuri de amenajări.

European Press Conference imm cologne 2020 in Athen, 25.09.2019

Gusturile și opțiunile consumatorilor s-au schimbat mult în ultima vreme, traiul în armonie cu natura este un trend crescător, iar pentru aceasta piesele devin din ce în ce mai versatile. Veți descoperi în noile colecții a celor de la brühl & sippold, ClassiCon, Cor, Pulpo, Vitra, Flexform, Minotti, müller möbelfabrikation, Menu, de Sede, interlübke, Leolux, Ligne Roset, Magis,Rolf Benz, Softline, Normann Copenhagen, Knoll International, Schönbuch, Sophisticated Living, Schramm Werkstätten, Team 7, Baxter, Jan Kath and Walter Knoll piese cu design spectaculos, realizate din materiale de top care pot fi poziționate atât la interiorul casei, cât și pe terasă ori în grădină.

Creativitatea și informațiile în premieră vor fi la îndemâna fiecăruia, deci este o ocazie de neratat să participați la acest eveniment, care este primul din an unde se anunță trendurile. Potențialii expozanți sau cei care vor să afle detalii despre imm cologne au la dispoziție o platformă online foarte clară și utilă (www.imm-cologne.com) și adresa de email a reprezentantului Koelnmesse în România și Republica Moldova (roberta.straub@koelnmesse.ro).

Foto: Koelnmesse

Lasă un răspuns

Captcha 47 + = 49