Just me…

A venit momentul să fructific experiența acumulată în mulți ani de presă, ani care mi-au dat satisfacții profesionale și ocazii cu adevărat speciale de a face exact ceea ce îmi place: să scriu despre design, trend-uri, arhitectură, tehnologii inovatoare, brand-uri, evenimente ori personalități. Am învățat enorm nu doar despre minunatul univers al designului, ci și despre ce se află dincolo de un nume de succes, de un produs excepțional sau de un eveniment de răsunet. Traiectoria mea profesională ca jurnalist este una extrem de onorantă, căci întotdeuna am căutat să îmi asociez imaginea cu publicații cu o probitate editorială incontestabilă. Numele meu este legat de ziarul Cotidianul, revista Privirea, ziarul Metrobus, revista Casa Noastră și marea mea pasiune, în care am investit timp de aproape 20 de ani toată experiența mea, revista Casa Lux.

Casa Lux a fost pentru mine platforma editorială perfectă în care am putut să îmi relev pasiunea pentru frumos, apetența pentru noutăți și informații complexe, punându-le în slujba celor în căutare de soluții și a celor care doreau să își facă și mai cunoscută activitatea. Profesionalismul, corectitudinea și deschiderea mea către oameni sunt recunoscute și apreciate de cei din domeniu și nu numai, ca dovadă sunt invitațiile și participările mele la târguri internaționale, precum sunt Ambiente, Tendence, light&building, ish, Christmasworld (desfășurate la Frankfurt); spoga gafa, spoga horse, FSB, aquanale, imm (care au loc la Koln); H.O.M.I și iSaloni, de la Milano; London Design Week, din Londra; BIFE România, de la București; cât și la conferințe naționale și internaționale (la câteva dintre ele fiind speaker) sau ca invitat la diverse emisiuni, produse de Televiziunea Națională.

Voi continua să fiu la curent cu tot ce se întâmplă în domeniu și voi transmite, ca și până acum, informații corecte și aprecieri venite din suflet, căci sper ca pasiunea mea și cunoștiințele mele să fie și pe mai departe folositoare și apreciate nu doar de cei care mă cunosc și cărora le mulțumesc pentru îndemnurile de a demara acest proiect online, ci și de cei care vor să afle și să își însușească noutăți din varii domenii. S-a spus despre mine că *Numele Mariana Nicolae este sinonim cu obiectivitatea informațiillor și cu argumentarea pertinentă a detaliilor legate de designul interior* și sunt sigură că voi continua pe această linie.