• Home
  • /
  • Lifestyle
  • /
  • Tempini aduce Hollywoodul în casele românilor, prin lansarea brandului de mobilier de lux – Timothy Oulton

Tempini aduce Hollywoodul în casele românilor, prin lansarea brandului de mobilier de lux – Timothy Oulton

Cei 2000 mp ai noii galerii de design Tempini, din Timișoara s-au dovedit neîncăpători pentru cei peste 600 de invitați, veniți din țară și de peste hotare pentru a asista la un eveniment de referință pentru designui interior din România și pentru întreaga regiune: lansarea brandului britanic de mobilier de lux – Timothy Oulton. Evenimentul a marcat și relansarea brandului și repoziționarea sa în topul internațional al promotorilor brandurilor de lux din designul interior.

Cei 2000 mp care găzuiesc galeria Tempini, din Timișoara de peste 12 ani au fost regândiți în totalitate, asfel încât ambientul să fie la înălțimea noului concept și să reflecte excelența originalelor colecții propuse designerilor, arhitecților, dezvoltatorilor imobiliari și celor aflați în căutarea de decoruri trendy, cu o calitate incontestabilă. Peste opt luni de zile au fost necesare echipei Tempini să transforme acest spațiu, într-unul cu adevărat spectaculos. Proiectul de amenajare a noii galerii poartă semnătura cunoscutului designer de interior Mihai Caraghiaur, care și-a dorit ca fiecare brand expus să realizeze o comunicare vizuală și pragmatică între trecut și prezent, între frumusețe și funcționalitate.

Stevie Kim, Global POG Manager Timothy Oulton și Mariana Nicolae

„Am vrut să aducem o energie aparte care nu a mai fost în Timișoara sau în România, iar acea energie este reprezentată în toate produsele noastre, în toate ambientele noastre, pentru că acestea să fie și ambasadori ai Timothy Oulton, cu spiritul lor si cu energia pe care o aduc acestui spatiu minunat. Conceptul Timothy Oulton nu este de a-ți umple casa cu mobilă, ci cu amintiri. Este vorba despre povești, pentru că acestea ne aduc împreună, ne apropie de cei dragi, de membrii familiei, de prieteni. Și facem asta într-un stil foarte britanic”, a declarat Stevie Kim, Global POG Manager al Timothy Oulton.

În noua galerie se regăsesc colecțiile exclusiviste ale brandurilor Antonio Lupi, Gessi, DeCastelli, Falper, FuoriFormato, alături de cele recent lansate ale celor de la Florim, Flaminia sau IB Rubineterrie.

Selecția riguroasă a pieselor care spun o poveste, a colecțiilor care excelează a dus la crearea unor decoruri efervescente și a concretizat demersul Tempini de a ridica nivelul designului de la noi din țară; practic de a poziționa România în topul designului european și mondial.

Noutatea absolută a evenimentului Tempini a fost lansarea pieselor iconice de la Timothy Oulton, care și-a câștigat celebritatea la nivel mondial datorită abordării originale a designului, a reînterpretării detaliilor și a atenției cu care materialele eminamente naturale sunt manufacturate.

După succesul pe care Tempini l-a avut la nivel european, atunci când a lansat galeriile Timothy Oulton la Milano, în epicentrul designului interior mondial – în cartierul Brera și pe cea din Ibiza, a venit rândul României să atragă cunoscătorii din domeniu, a căror exigențe estetice își găsesc acum rezolvarea foarte ușor, fără să fie nevoie să călătorească în diverse colțuri ale lumii. Fiecare piesă este unică, transmite emoție și o vibrație care înnobilează spațiul dincolo de timp. Timothy Oulton promovează excelența sub forma unui concept complet, în sensul că interacțiunea cu piesele brandului este una la nivelul prestigiului dovedit. Fiecare reprezentant Timothy Oulton urmează un adevărat „boarding school”, astfel încât să vină în întâmpinarea tuturor cerințelor clienților care doresc să-ți înfrumusețeze casa, biroul și chiar viața cu piesele Timothy Oulton.

Gigi Nacev, CEO Tempini; Stevie Kim, Global POG Manager Timothy Oulton; Mariana Nicolae; Cristian Bednar și Angelo Tempini, Fondator Tempini

„Noua galerie Tempini este mai mult decât un concept, este un stil de viață, pe care dorim să-l aducem în România, începând din Timișoara și în curând și în București și apoi în toată țara. Vorbim despre Timothy Oulton – unul dintre puținele branduri exclusiviste care apelează la toate simțurile atunci când interacționezi cu o pieasă de-a lor, ceea ce le face cu adevărat speciale. România are nevoie de un asemenea standard, este pregătită cultural și economic să pășească la nivelul campionilor, în ceea ce privește designul interior”, a spus Gigi Nacev, CEO Tempini.

Renumele Timothy Oulton este apreciat de multe staruri de la Hollywood, piesele brandului britanic se regăsesc în locuințele câtorva celebrități sau în decorurile unor filme sau seriale cunoscute. Astfel, oglinda glamour „Rex” se regăsește atât în fastuoasa casa a lui Beyonce, cât și în cea la lui Kendall Jenner; „Shabby Sofa” este preferata starului din X-Men, Hugh Jackman; iar biroul „Aviator Blackhawk Valkyrie” – obținut din fuselajul bombardat al avioanelor cu același nume, din cel de-al doilea război mondial, face parte din decorul savurosului serial „Doi bărbați și jumătate”.

Noua galerie Tempini din Timișoara (Calea Aradului 115) și cea cunoscută din București (Strada Frumoasă 19) sunt un portal cu acces direct către excelența în designul interior, în care noul motto Tempini ”All in Design” își găsește reliefarea perfectă.

Lasă un răspuns

Captcha 99 − 90 =