Tempini o poveste de succes
Clădită în 100 de ani

Tempini aniversează 100 de ani de excelență în domeniul finisajelor de lux. În România numele lor este sinonim cu inovația, deoarece sunt promotorii multor branduri exclusiviste, dar și a unor colecții accesibile pentru mulți dintre noi. 

Nutresc pentru echipa de la Tempini o admirație fățișă, sunt oameni pasionați de ceea ce fac, implicați cu bucurie și profesionalism în business, de aceea îi recomand cu inima deschisă designerilor, arhitecților și celor care vor să își finiseze locuința la interior și exterior.

Sentimentele sunt reciproce, ca dovadă este invitația pe care mi-au lansat-o de a-mi exprima gândurile și aprecierile pentru ei.

Vă las aici, cu emoție, cuvintele mele spuse din suflet, dar mai ales scrisoarea-surpriză primită de la Tempini.

Noi, cei de la Tempini, am căutat, întotdeauna, să fim înconjurați de inedit, talent nativ, pasiune, implicare și hărnicie. Ne-am pavat drum spre oameni în care credem, iar fiecare dintre ei a știut să ne decoreze spațiul spiritual cu inovație, inspirație și cunoaștere.

Îți mulțumim, Mariana, că ne completezi colecția de oameni valoroși, prin prezența necondiționată, prietenia sinceră și complexitatea prin care susții și oferi încredere.

Pentru noi, ești un promotor al schimbării, iar împreună am știut să transformăm avangarda în AVANGARTĂ!

Lasă un răspuns

Captcha + 54 = 62