• Home
  • /
  • News
  • /
  • Află cum să petreci tot anul, la Christmasworld

Află cum să petreci tot anul, la Christmasworld

Printre primele târguri din fiecare an este și Christmasworld, care se va desfășura în perioada 24-28 ianuarie 2020, la Frankfurt. Este locul unde se lansează tendințele în tot ce înseamnă organizare de evenimente de sezon sau particulare; decorațiuni festive pentru locuințe, spații de evenimente, clădiri publice; accesorii specifice; cadouri și ambalaje felurite.

Sloganul ediție din ianuarie 2020 este „Coming home for business”,
ceea ce definește linia trasată de majoritatea expozanților și anume de a aduce un aer homey și degajat în colecțiile lor. Cele 1.050 de companii, venite din 48 de țări vor demonstra importanța fiecărui detaliu în reușita unei petreceri, indiferent de anvergura sau tematica ei. Și de această dată mă voi bucura, ca de altfel și toți cei care vor vizita târgul Christmasworld în calitate de expozant sau de interesat vizitator, nu doar de multitudine de produse lansate, ci și de varietatea de evenimente adiacente menite să ofere noi și noi idei de afaceri. Pe tot parcursul târgului vor avea loc workshopp-uri, prezentări de colecții și colocvii susținute de profesioniști din domeniu.

Sunt curioasă să aflu care vor fi trend-urile în 2020 în decorarea vitrinelor, în ambientarea unui spațiu de evenimente și de maniera în care se pun cel mai bine în valoare noile colecții într-un magazin de mobilă sau decorațiuni. Astfel, îmi voi da seama pe tot parcursul anului 2020 care sunt firmele cu adevărat la modă din România, care știu să se conecteze la tendințele internaționale. Un astfel de târg este o adevărată inspirație pentru un observator și promotor de tendințe ca mine, dar mai ales pentru cei care își doresc un bussines serios în acest domeniu, în ianuarie voi afla și care sunt firmele românești care participă la târg și care va fi impactul acestora printre expozanți și vizitatori.

De la organizatorii târgului Christmasworld (christmasworld.messefrankfurt.com) Messe Frankfurt (www.messefrankfurt.com) am aflat că în 2020 vor exista trei traiectorii stilistice, cu aplicabilitate atât în sfera particulară și cea profesională. Indiferent de tematica sau ocazia petrecerii pe care o dați acasă sau într-un spațiu special destinat puteți alege între „green ritual”, „silken party” sau „happy get-togheter”. Astfel, decorațiunile vor fi artistic combinate fie în diverse tonuri de verde, fie cu un design glam și din materiale prețioase, fie vor fi vesele și multicolore în combinații degajate. 

La ediția din ianuarie este un must să bifați și tururile ghidate ale designerilor olandezi de la 2design (www.2dezign.nl), care au fost provocați de organizatorii târgului să iasă din aria lor de confort creativ și să imagineze o lume plină de culoare și de stil. Conceptul lor „Dark Ocean” este menit să explifice în detaliu retailerilor cum să aducă un plus de originalitate ambientului din magazinele lor și cum să coreleze imaginea brand-ului cu ultimile tendințe. Pentru mine de neratat este și discursul inaugural din sesiunea „Premium Bussines Programme”, care va fi susținut de Ibrahim Ibrahim, CEO Portland Design Associates London și care se va intitula „Urban regeneration: the internet will not kill shops, it will liberate them!”. Practic aici vor fi demonstrate, prin tururi ghidate și prin prezentări clare, care sunt tendințele pieței și cum trebuie folosit online-ul într-un bussines pentru a susține afacerea fizică și pentru a o promova. Pentru acest eveniment este nevoie de o înscriere prealabilă (până pe 19 ianuarie) pe christmasworld.messefrankfurt.com/premium, care va da ocazia celor interesați să participe și la petrecerea de premiere „Best Christmas City”.
Sunt atât de multe de aflat și de învățat în cadrul acestui târg încât sunt sigură că cele patru zile îmi vor părea insufciente. Lets see!

Foto: Christmasworld/Messe Frankfurt

Lasă un răspuns

Captcha + 4 = 9