• Home
  • /
  • News
  • /
  • Vești bune din Australia – CoeLux®

Vești bune din Australia – CoeLux®

Anul acesta a început cu informații contradictorii venite din Australia. Pe de-o parte întreg mapamondul a fost șocat de incendiile devastatoare și pe de altă parte cu toții privim cu speranță către acel loc cu un potențial creativ remarcabil. Și iată primele vești bune au început să vină din Australia…

Încă din 1958 World Design Organisation recunoaște „Good Design Award” ca fiind cel mai important premiu de design din Australia. Din întreaga istorie a decernării acestor premii în continentul de la Antipozi 2019 a reprezentat un an record, în sensul că în 2019 au fost depuse 700 de proiecte depuse de 378 de companii, dintre care doar 123 proveneau de pe alte continente.

Marele câștigător al ultimei ediții a fost CoeLux®, care a câștigat marele premiu „Gold Good Design Award” la secțiunea „Product Design”. Distincția a mers către o inovație științifică ce reproduce soarele și cerul senin într-un mod extrem de realistic. Proiectul a fost coordonat de o echipă interdisciplinară.

Aprecierile juriului au subliniat faptul că sistemul CoeLux® (www.coelux.com) este un melanj   extraordinar între știință, know-how, tehnologie și creativitate. CoeLux® este extrem de ingenios, îl puteți monta, de exemplu, în plafonul unui apartament de la etajul unu, fără să vă deranjați vecinii de la etajul superior și să aveți senzația că priviți cerul senin și soarele strălucitor de pe canapeaua din living. Recreerea unei imagini naturale și a unei senzații de comuniune cu natura într-o manieră super realistă, într-un spațiu domestic este marele atuu al sistemului CoeLux®.

Foto: CoeLux Srl, Delfino Sisto Legnani, David Mitchell, Nava Rapaccietta

Lasă un răspuns

Captcha + 45 = 55