Ce poveste spune un puf spaniol?

Frumusețea unui produs reiese nu doar din designul original, ci și din povestea pe care o poartă și din mesajul vizual și funcțional pe care îl transmite. De aceea nu este deloc întâmplător ca atenția și admirația mea sunt atrase de obiecte cu personalitate, care te inspiră să le descoperi treptat.

Aia este numele pufului, lansat, de curând, de brandul spaniol Ondaretta. Aia este și numele munților, din Țara Bască (Spania), care înconjoară zona în care se află compania Ondarreta (www.ondarreta.com). „Aia-ko Harriak” înseamnă, în limba bască, pietrele din Aia.

Coamele munților și văile abrupte au fost cele care au inspirat designul acestor piese. Colecția este semnată de Nadia Arratibel, designerul și directorul artistic de la Ondarreta. Dorința ei a fost să sugereze că te așezi în mijlocul naturii, pe o piatră și admiri frumusețea din jur. Puf-urile Aia sunt extrem de confortabile, iar liniile dinamice vă permit să faceți combinații dintre cele mai insolite.

Cei care optează pentru aceste piese, pot alătura ca într-un puzzle piesele, adaptând astfel compoziția la configurația încăperii. Puf-urile Aia pot fi comandate pe site-ul companiei spaniole.

Lasă un răspuns

Captcha + 64 = 73